Banner
Banner
Banner
eventsheader
Altar Quest
DinoGenics
POH CARDDIV190609000
0
0.00 €
Sagrada NL/FR
addtocart
0
Het maken van gebrandschilderde ramen is een echte kunst. Kun jij de mooiste ramen maken met het beschikbare glas en gereedschappen en de opdrachtgevers tevreden houden?
Alle spelers krijgen een raam in de kerk toebedient en moeten dit raam vullen met gekleurd glas. Je kunt daarbij kiezen voor een moeilijker of makkelijker ontwerp. Een moeilijk ontwerp stelt hogere eisen aan jouw raam, maar levert je ook meer gunstfiches op die je later kunt inzetten op de gereedschappen waarmee je jouw dobbelstenen kunt manipuleren.
Elke ronde kiezen de spelers om de beurten één dobbelsteen uit de gerolde dobbelstenen. Deze plaatsen ze vervolgens in hun raam, daarbij rekening houdend met de restricties op hun ontwerp en hun al eerder geplaatse dobbelstenen. Dit zorgt voor een interessante puzzel waarbij je niet alleen rekening moet houden met welke dobbelstenen interessant zijn voor jou, maar ook welke de tegenstanders graag willen hebben.
Aan het einde van het spel scoren de spelers hun raam op basis van de open opdrachten en hun eigen geheime opdracht. Wie de meeste punten verzameld, wint dit vlotte spel.
price
44.99 €
stock
3
players
1 to 4 players
ages
14+
playtime
40 minutes
genre
Abstract
Dice Game
Puzzle
Family
publisher
Floodgate Games
date
7 December 2018
language
English