Banner
Banner
Banner
sales header
SOH boardgame sales
SOH mtg sales
SOH pok sales
SOH ygo sales

 

0
0.00 €
Terra Mystica
addtocart
0
Terra Mystica is een strategisch spel met een eenvoudig spelprincipe waarbij geluk een kleine rol speelt. Je leidt één van de 14 volkeren die het terrein op het bord proberen te veranderen om er gebouwen op te bouwen. Aan de ene kant is het ongunstig als er andere spelers in de buurt zijn, omdat dit je uitbreidingsmogelijkheden beperkt, maar aan de andere kant is dit juist aantrekkelijk, aangezien dit in het spel een aantal voordelen oplevert. Dit spanningsveld maakt Terra Mystica uniek en daardoor zit je op het puntje van je stoel tot het einde van het spel.
Gebouwen kunnen worden verbeterd om nog meer inkomsten te krijgen, zoals arbeiders, priesters, geld en kracht. Bouw tempels om meer invloed te krijgen op de elementen water, vuur, lucht en aarde. Bouw je burcht om de speciale eigenschap van je factie te kunnen gebruiken. Breid je gebied uit en bouw nieuwe nederzettingen om veel arbeiders tot je beschikking te hebben, of zorg voor een gestage stroom geld door handelshuizen te bouwen.
De 14 prachtig vormgegeven volkeren beschikken elk over unieke speciale eigenschappen en in combinatie met de bonuskaarten, die elke ronde van eigenaar wisselen, zorgt dit voor een grote diversiteit waardoor het spel steeds anders verloopt.
- Een spel met een uniek mechanisme: zoals Terra Mystica, is er geen tweede spel!
- De 14 prachtig vormgegeven volkeren beschikken elk over unieke speciale eigenschappen en in combinatie met de bonuskaarten, die elke ronde van eigenaar wisselen, zorgt dit voor een grote diversiteit, waardoor het spel steeds anders verloopt.
- Veel interactie tussen de spelers, volgens het principe “can’t live with ‘em, can’t live without ‘em”, wat zorgt voor een zéér aangename spanningsboog.
- Waar voor je geld: bijna 2,5 kilogram aan zéér kwalitatief speelmateriaal!
- Internationaal zéér hoog gewaardeerd bordspel.
- Nu al een moderne bordspelklassieker à la Caylus; Terra Mystica is absoluut een blijver!
See more at: http://www.whitegoblingames.nl/spel/178/Terra-Mystica#sthash.jWTsYdWn.dpuf
Demo available at
- Outpost Ghent Demo Boardgames
price
54.99 €
stock
1
players
2 to 5 players
ages
12+
playtime
100 minutes
genre
Strategy
publisher
date
1 January 2012
language
Dutch
webshop ID
2571